7 Şubat 2018 Çarşamba

8 Şubat 2003 Kocaelispor-Beşiktaş

,
   Efsane kadro bu maçtan tam 2 ay önce Galatasaray'ı devirip, liderliğe oturmuş, bir hafta önce de erteleme maçında Kadıköy'de Fener'i perişan edip Galatasaray ile puan farkını 5'e çıkartır. İlk yarıdaki maçı mucizevi şekilde kazanan Beşiktaş, Kocaeli'ye büyük bir moral ve yeni transfer Giunti ile gider.

Kocaelispor, tribünün desteği ve yanan meşalelerle maça etkili başlıyor, ilk 10 dakikada yakaladıkları cılız ataklar sonuçsuz kalıyor. Bu dakikadan sonra kontrolü Kara Kartal alıyor. Daha 14. dakikada Ahmet Dursun Kaan Dobra'yla güzel bir ver kaç yapıyor ve ilk maçın aksine golü erkenden bulup Kartal'ı 1-0 öne geçiriyor.
İlk yarının son bölümünde Kocaelispor önce çok net bir gol kaçırıyor, sonra da Selçuk Dereli ceza sahası dışında yaşanan pozisyona penaltı çalıyor. Maçı evde misafir olması sebebiyle mecburen radyodan dinlemiştim. Penaltı olduğunda sebepsizce Cordoba'nın kurtaracağına inanmıştım. Ve Cordoba penaltıyı kurtararak maçın ilk kırılma anını yaratıyor.
İkinci yarıda sahada bambaşka bir Beşiktaş yer alıyor, art arda kaçan net pozisyonlar gelecek farkın habercisi oluyor. Maçın diğer kırılma anı ise 57. dakikada İlhan'ın üst üste tekmeler yemesiyle gelişiyor. Hakeme itiraz etmesine küfürlerle karşı veren Kocaeli tribünü İlhan Mansız'ı hırslandırarak en büyük hatayı yapıyor. İlhan beş dakika içinde iki gol atıp Kocaeli tribününü susturuyor ve maçı da farklı bir boyuta taşıyor. Nefis bir vuruşla attığı ikinci golün sevincini de Ahmet Dursun ile yaşıyor.
   İlhan'ın golleri üstüne 70. dakikada, Daniel Gabriel Pancu'nun yerine oyuna giren yeni transferimiz Federico Giunti, 5 dakika sonra ilk maçında ilk ve son golünü atıyor skor 4-0 oluyor.
   Hakem Selçuk Dereli 82. dakikada İlhan'a atılan tekmelerden bir tanesini ne hikmetse bu sefer görüyor, ve Kocaelispor 10 kişi kalıyor. 3 Dakika sonra Sergen'in nefis topuk pasıyla Tayfur golü atıyor ve sonucu belirliyor.
   Kara Kartal bu sonuçla bir maç eksiği bulunan Galatasaray'ın önünde puan farkını 8'e çıkartıyor ve ilk yarıda gösterdiği güzel performansı ligin ikinci yarısında da arttırarak devam ediyor.
Maçın Geniş Özeti;

4 yorum to “ 8 Şubat 2003 Kocaelispor-Beşiktaş ”

  • 7 Şubat 2018 20:45
    Unknown says:

    Sayin Siyahbeyazarsiv Elinizdeki bu Genis Ozetlerle ilgili keske indirme linkleri de eklesenizde bizde eskisi gibi indirebilsek bu genis ozetleri

    umarim bu maca ve diger eski paylasimlariniza da indirme linkleri eklersiniz

    Saygilarimla ben Omer Derin

    delete
  • 5 Mart 2018 18:25
    Unknown says:

    Sevgili Siyahbeyazarsiv. Benden önceki yoruma katılıyorum. Lütfen linkleri ekleyin. Ayrıca bende de Beşiktaşın bir çok maçı var, full 90 dakika. Genellikle 2003-2005 yılları arası kendimin kayıt ettiğim maçlar.

    delete
  • 8 Mart 2018 16:46

    İlginiz için teşekkürler, imkan oldukça maçların indirme linklerine ekleyeceğiz.
    Drago VM elinizdeki kayıtları bizimle paylaşmak isterseniz siyahbeyazarsiv@gmail.com dan ya da sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

    delete
  • 24 Mart 2018 17:47
    Unknown says:

    Butun Genis Ozetlerinize ve gecmisteki paylasimlariniza umarim indirme linki eklersiniz saygilarimla ben Omer Derin

    delete

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger