23 Şubat 2018 Cuma

29 Şubat 2004 Beşiktaş-İstanbulspor (Fotoroman)

,
   O berbat 03-04 sezonundan bir kaç yazıda bahsetmiştik, tekrar dile getirmeye gerek yok. Ligin 23. haftasında İstanbulspor ile oynayacak Kara Kartal. Sezonun ilk yarısını namağlup ve sadece 4 beraberlikle lider bitiren takımımız, ikinci yarının ilk 5 haftasında 2 beraberlik 1 mağlubiyet alır.

                                              Maç Öncesi Puan Durumu                                                                                   Kadrolar
   Samsunspor maçında alınan tarafsız saha cezası nedeniyle maç İzmit İsmetpaşa Stadı'na taşınır. Kocaeli'ye akın eder resmen Beşiktaş tribünü. Maça da gayet hızlı başlıyoruz, 18. dakikada penaltıdan Ümit Aydın'ın attığı golle 1-0 öne geçiyoruz. Ama maç bu golden sonra faciaya dönüşüyor.
 
   Eski Fenerbahçeli Elvir Boliç çıkıyor sahneye, önce ilk yarıda sonra da ikinci yarıda vuruyor kalemizi ve Beşiktaş için harika başlayan maç büyük bir hüsranla sonuçlanıyor. Sezonun özeti oluyor resmen bu maç.
   Samsunspor maçından sonra en kritik maç İstanbulspor maçıydı. Alınan mağlubiyet sonrası Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yenmesiyle 8 Aralık 2002'den beri oturduğumuz liderlik koltuğunu kaptırmış olduk. Bunun sadece Beşiktaş'ın futboluyla alakalı olmadığını herkes biliyor. 
   Kahvaltı sonrası babamla kendimizi Kocaeli'de bulduk. Şehir muhtemelen hayatının en kalabalık gününü yaşıyordu, kavga dövüş patlayan turnikelerle zar zor deplasman tribününe girebildik. Babamın fotoğrafçı olmasının avantajını hep yaşadım, en güzeli tabi o dönemlere ait az materyal olmasına rağmen bizim maçlara fotoğraf makinesiyle gidip bir kaç poz hatıra almamızdı. O gün liderliği kaybedip üstüne köprüde 3 saat mahsur kalarak berbat bir gün geçirmiştik. Yine de tekrar o eski tribünleri görmek sevindiriyor insanı.
Maç öncesi tıklım tıklım tribünler ve İnönü'den bildiğimiz efsane pankartlar "VictorY" "AcademY" "NİŞANTAŞI"
Beşiktaş sahaya çıkıyor!
Santrada Üçlü için eller havada!
Maç içinde bir frikik pozisyonu
18. Dakikada Ümit Aydın penaltı kullanıyor
Gol sonrası Kapalı'da yanan meşale

Maçın Golleri

1 yorum :

  • 4 Aralık 2022 09:06
    Adsız says:

    So when you sign up, you get a 150% bonus a lot as} $1,500 for the casino section and the same deal for the poker 메리트카지노 section. The site provides 5 roulette variations, with most centering round American and European roulette. Remember that you're going to get a better bonus deal using crypto than a conventional fee methodology.

    delete

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger