15 Kasım 2013 Cuma

1 Yıldız 100 Gol - Sergen Yalçın

,
   Herkesin vardır bir çocukluk aşkı, ne yaparsa yapsın, seni terketse bile yine kabul ettiğin, yine kucak dolusu sevgiyle hasret giderdiğin. Beşiktaş taraftarının çocukluk aşkıdır Sergen, yıllarca gözünün önünde büyüdü taraftarın, sonra gitti önce İstanbulspor, sonra Fenerbahçe, en son da Galatasaray forması giydi. 


   100. Yılda tekrar döndü yuvaya, kucak dolusu sevgiyle karşıladı tribünler O'nu. O da boş çıkarmadı bu sevgiyi, Sergen attı şampiyonluk geldi. 2006'ya kadar terletti Siyah-Beyaz formayı, gerçi terletti demek Sergen için ne kadar doğru bir tabir bilemem ama, bir şekilde güldürdü yüzümüzü. Kupa kaldırdı, Recep'i kıpırdatmadı, Stamford Bridge'de uçurdu Karakartalı.


   Sonra 2010'da yorumcu oldu Sergen, yıllardır çektiğimiz sıkıntıyı O da çektirdi bize, bütün Beşiktaş'lı yorumcular gibi sallayıp durdu Beşiktaş formasını terletenlere. Trabzonspor kupa maçında yorumcu olarak geldi Şeref Bey Stadı'na, yorumlarıyla çıldırtan Sergen küfürle karşılandı. Hakikaten delirtiyordu tribünü Sergen. 

   Ama şimdi gelse, tekrar giyse siyah şort, beyaz formayı, kimse gıkını çıkaramaz, benim gibi. Tribünler yine inler.

Söz ver bize Sergen
Söz ver bize !

   Lig Tv'de hazırlanan 1 Yıldız 100 Gol programının konuğuydu Sergen, programın sonunda o Trabzon maçında neler hissettiğini anlattı, gözleri dolu şekilde. Ne yaparsa yapsın Beşiktaş'lı Sergen Yalçın o.

1 Yıldız 10 Gol - Sergen Yalçın 1. Bölüm



1 Yıldız 10 Gol - Sergen Yalçın 2. Bölüm


0 yorum to “ 1 Yıldız 100 Gol - Sergen Yalçın ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger