4 Ağustos 2017 Cuma

4 Ağustos 1995 Beşiktaş-Galatasaray

,
   Yaz aylarında mecburen, özlenen TSYD Turnuvası üzerinden gidiyoruz, yine bir Beşiktaş-Galatasaray maçı, yine yeni isimler. Beşiktaş formasıyla ilk defa sahaya çıkan ve sadece bir sezon oynamasına rağmen hala hafızalarda yer tutan Stefan Kuntz. Bu maçta Beşiktaş tribünleri Samiyen'in Eski Açık ve Kapalı'sında yer alıyor.

      94-95 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş bu maça da şampiyona yakışır bir başlangıç yapıyor. İlk gol Orhan'dan geliyor. İlk defa Galatasaray forması giyen ve maçın kahramanlarından biri olan kaleci Mehmet hatalı yer tutuyor ve tecrübesiyle bu durumu sezen Orhan muhteşem bir vuruşla Kartal'ı 1-0 öne geçiriyor. Bu golden 6 dakika sonra ise sahneye Sergen Yalçın çıkıyor. Sergen'in uzaktan kullandığı frikik vuruşunda Mehmet yine hata yaparak topu elinden kaçırıyor ve skor 2-0 oluyor. Golden sonra kaleci Mehmet gözyaşlarını tutamıyor ve kafasını direğe vuruyor.
   Maç boyunca iki kez topu direkten dönen Galatasaray bir türlü aradığı golü bulamaz ve 79. dakikada sahneye tekrar Orhan Kaynak çıkar, akıl dolu bir kafa vuruşuyla maçın 3-0 sonuçlanacağını bildirir. Bu sonuçla birlikte Galatasaray TSYD Kupasını 1 gol atıp 6 gol yiyerek tamamlar.

Maçın Özeti;

0 yorum to “ 4 Ağustos 1995 Beşiktaş-Galatasaray ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger