25 Ağustos 2017 Cuma

25 Ağustos 2007 Gaziantepspor-Beşiktaş

,
   2007 Yazı, İnönü'de Kezman'ın attığı gol yüzünden kabus gibi geçmiştir Beşiktaş taraftarı için. Bu ölü toprağını üstünden atmak için de hem yönetim hem saha bazında canını dişine takma durumu söz konusu olur.

Antep'te Amigo Alen Önderliğinde Beşiktaş Tribünü
   Camianın çocuğu sayılabilecek Ertuğrul Sağlam teknik direktör olarak takımın başına geçer, altyapıdan Serdar Özkan ve Batuhan Karadeniz pırıl pırıl gelmektedir. Ligde de 2/2 yaparak güzel bir başlangıçla gümbür gümbür geliyoruz mesajı verir Karakartal. Zürih maçı öncesi çok önemli bir virajdır Gaziantep deplasmanı.
   İtiraf etmek gerekirse baştan sona sıkıcı bir maç olur. Tipik durağan oyunda puan kaybetmelik bir Anadolu deplasmanı şeklinde geçmektedir maç. Son dakikaya kadar tehlikeli sayabileceğimiz tek atak Nobre'nin kafa vuruşunu 90'dan Ömer'in çıkartması sayabiliriz.
   Maçın 62. dakikasında kaderi değiştirecek olay gerçekleşir. Sahada pek varlık gösteremeyen Matias Delgado yerini 16 yaşındaki Batuhan'a bırakır. 
   90. Dakikada sahadaki herkes uyurken İbrahim Akın ve Batuhan uyumuyor. İbrahim'in savunmanın arkasına aşırdığı topa şansın da yardımıyla güzel bir vuruş yapıyor Batuhan, sıkıcı maçı tarihi bir maça çevirirken, yılların belalısı Ömer'i de üzerek sevinçlere sevinç katıyor.
   Batuhan'ın sevinci yaklaşık bir dakika sürüyor, altın golmüş ve maç bitmişcesine yavaş yavaş bütün kale arkasını dolaşıyor 16 yaşındaki genç golcü. Sonra da gidip O'na şans veren hocasına sarılıyor.
   Gaziantep maçı ve o dönem güzel geçse de, bir kaç yıl sonra Batuhan'ı da, Ertuğrul Sağlam'ı da, Serdar Özkan'ı Beşiktaş taraftarı hiç iyi anmayacaktır.

Maçın Özeti

1 yorum :

  • 7 Aralık 2022 22:06
    Adsız says:

    We are committed to offering our readers with correct and well timed data. The particulars talked about in our review may be be} subject to vary as on-line casinos search to enhance their websites to supply their patrons a greater gambling expertise. You would possibly know Ignition as the best spot for on-line poker, but should you have a look beneath the surface, this on-line gambling site has so much to supply in the 다 파벳 우회 주소 slot sport department.

    delete

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger