29 Ağustos 2017 Salı

29 Ağustos 2007 Beşiktaş-Zurich

,
   Hem ligde hem Avrupa'da her şey yolunda gidiyor. Zurich deplasmanından son dakika yenilen gole rağmen avantajlı skorla dönülmüş, Antep deplasmanında da genç oyuncu Batuhan son dakikada güldürmüş Karakartalı. Zurich'i devirip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için her şey hazır.

   Harika başlıyoruz maça, Delgado ve Bobo'yla sağdan soldan vuruşlar geliyor ama bir türlü şans tutmuyor.
   İlk yarı boyunca Zurich sadece bir kez kalemize Eudis ile gelebiliyor fakat karşı karşıya pozisyonda Hakan gole izin vermiyor. Fakat bu pozisyonun korkusuyla ilk yarıyı bitirdiğimizi çok net hatırlıyorum. Ama ikinci yarıda sahaya çıkan takımda bu korkunun zerresi olmadığını görebiliyoruz. Delgado atacağı gollerden bile daha kolay bir pozisyonda kaleciyi geçemiyor. Yine de bu pozisyonla tura sinyal çakmış oluyor.
   Bu pozisyondan 5 dakika sonra Basel'de oynadığı yıllarda da Zurich'in belalısı olan Matias Delgado baş role geçiyor ve harika bir kafa vuruşuyla kapıyı açıyor.
   Zurich yediği golün şokunu, tribünler de sevinci atlatamamışken Deli İbo'nun açtığı nefis ortaya kafayı yine Delgado vuruyor, ölü noktaya hem de.
   Gol sonrası İnönü bayram yerine dönse de takım biraz afallıyor ve rakip uyanıyor. Son dakikaya kadar Zurich'in tehlikeli atakları devam ediyor.
Maçın yıldızı Delgado 75. dakikada yerini Ali Tandoğan'a bırakıyor.
   Zurich'in tehlikeli atakları sonuç vermiyor ve 90 dakika sonunda Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan takım Beşiktaş oluyor. 
Maçın Geniş Özeti

0 yorum to “ 29 Ağustos 2007 Beşiktaş-Zurich ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger