22 Şubat 2016 Pazartesi

6 Ekim 1996 Beşiktaş-Gençlerbirliği

,
   96-97 Sezonunda 8. haftaya girilirken Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un 2 puan gerisinde 3. sırada bulunur. Rakipleri maçlarını kazanınca bu maç bir hayli önem kazanır ve büyük bir taraftar desteğiyle sahaya çıkar Karakartal.

   Salı günü oynanan Fenerbahçe-L.Moskova maçında Fener tribününün, içerisinde Süleyman Seba'ya küfür bulunduran besteyi tekrar söylemesi büyük tepki topladı. 96 Eylül ayında Sergen Kadıköy'de 90. dakikada topu doksana takınca aylarca yıllarca bestesi söylendi tribünde. Süleyman Seba bu durumdan sıkılmış olacak ki Gençlerbirliği maçını sırf Ali Şen'e küfür edilmesin diye Kapalı Tribünün göbeğinde seyretti.
Sergen'in, Fenerbahçe'ye attığı gole istinaden, bu maçta Kapalı Tribünde asılı olan pankart;
   Maça hızlı başlıyoruz fakat Ali Eren'in de görev aldığı Gençlerbirliği savunmasını bir türlü aşamıyoruz. Güzel bir defans yapan Gençlerbirliği ilk yarının son saniyesinde Lukaku'yla da net bir pozisyon yakalıyor fakat Mrmic engel olur, ilk yarı da 0-0 sonuçlanır.
   İkinci yarıda da gol kaçırmaya devam eder Karakartal ama önce 68. dakikada Şifo Mehmet sonra 82. dakikada Ertuğrul rahatlatır Beşiktaş'ı. Gol atamasa bile harika bir performans sergileyen Daniel Amokachi yapar iki golün asistini de. Zor da olsa 3 puanı alır Beşiktaş.

Ve Maçın Özeti;


0 yorum to “ 6 Ekim 1996 Beşiktaş-Gençlerbirliği ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger