16 Ocak 2016 Cumartesi

28 Ekim 2010 Beşiktaş-Mersin İ.Y

,
   Beşiktaş adına yıldız transferlerin başlangıç sezonu olan 2010-2011 sezonunda Türkiye Kupası'nda grup maçları öncesi Play-Off'ta rakip Mersin İdman Yurdu oldu. Tek maç usulü oynanacak olan turda rakip 1.ligden, ev sahibi takım da Beşiktaş olunca Guti'li, Quaresma'lı kadronun turu rahat geçmesi bekleniyordu. Fakat öyle olmadı.
   İnönü Stadı'nda sağnak yağmur altında oynandı maç, Eski Açıkta, deniz tarafından gelecek soğuğu dert etmeden, 29 Ekim tatilini hasta bir şekilde evde yatarak geçirmeyi göze alıp gittik maça. En sevdiğim zamanlarıdır İnönü'nün, hava soğuktur ya da takım şampiyonluktan kopmuştur, sadece 5-6 bin kişi sahiplenmiştir takımı. Yine öyle bir gündü, ama olsun bir an evvel tur atıp gidilebilirdi eve. Takım buna izin vermedi. Daha fazla üşümelisiniz, daha fazla yağmur yemelisiniz dercesine 90 dakika boyunca gol bulamadı ve maç uzatmaya gitti.
 
   Sağolsun uzatmada Hz. Guti çıktı sahneye, "Allaaah" diyip vurdu topa resmen, açtı turun kapısını, arkasından Bobo geldi, 90 dakikada yapamadığını 10 dakikada yaptı Karakartal 3-0 kazanıp geçti turu. Ve sonu kupayla bitecek Türkiye Kupası macerası başlamış oldu.


Eski Açıktan yağmur ve İnönü temalı fotoğraflar:

Ve Turu Getiren Goller;

0 yorum to “ 28 Ekim 2010 Beşiktaş-Mersin İ.Y ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger