6 Şubat 2016 Cumartesi

13 Şubat 1993 Beşiktaş-Gaziantepspor

,
   Bu hafta ligde rakibimiz Gaziantepspor. Gaziantep denince aklıma, geçen sene onlarca gol kaçırıp şampiyonluğu kaybettiğimiz maç geliyor. Muhtemelen uzun süre de o maçla hatırlayacağız Antep'i. Şimdi maçı kazandığımız ama şampiyonluğu son hafta kaybettiğimiz 92-93 Sezonuna gidiyoruz.
   Ligin 19. haftasında İnönü Stadı'nda oynanıyor maç. Kart cezalısı Mitar Mrkela'nın yerine sol kanatta Mutlu Topçu görev alıyor. Star Tv spikerleri tam Mutlu'nun oynadığı oyunu kötülerken 18. dakikada mükemmel bir voleyle Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiriyor Mutlu. Ve bu gol 20 si Beşiktaş'ta bir senesi ise Adanaspor'da olmak üzere 21 yıllık profesyonel futbol kariyerinin ilk ve tek golü oluyor. Ayrıca bu gol Avrupa'dan Futbol programında "Haftanın Golü" seçiliyor. 
Golün Karikatürü
   Baştan sona üstün götürdüğümüz maçın 63. dakikasında bu sefer Sergen'in harika asistinde Feyyaz sahneye çıkıyor. Kaleciyi yere yatırıp güzel bir vuruşla 2-0'a getiriyor skoru. Ve rahat bir oyunla 3 puanı alıyor Karakartal.
   19. Hafta'yı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Kocaelispor 40 puanla tamamlıyor. Beşiktaş averajla 4. sırada bulunuyor. Şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürse de bu yarıştan galip çıkan Galatasaray lobisi oluyor. Beşiktaş taraftarı ne Ankaragücü'nü, ne Adnan Polat'ı ne de Zalad'ı unutmuyor.
Maçın 14 Dakikalık Geniş Özeti

0 yorum to “ 13 Şubat 1993 Beşiktaş-Gaziantepspor ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger