24 Aralık 2015 Perşembe

14 Aralık 2015 Beşiktaş-Galatasaray

,
   Maçtan 4 gün önce Avrupa'ya havlu atmış Beşiktaş, en az Lizbon maçı kadar önemli Galatasaray derbisine çıkıyor. Tabi Galatasaray'ın oynadığı oyunla maçın adına ne kadar derbi denirse. Son 2 sezondur Olimpiyattaki Gs maçlarını kaybedip puan olarak olmasa da kafa olarak şampiyonluktan uzaklaşan bir yapımız vardı. Bu maçta da durum buna çok müsaitken o kadar güzel oynadı ki Karakartal maç Muslera ve Beşiktaş arasında geçti.

   Maçın yayınında en çok görünen oyuncu Galatasaray kalecisi Muslera olurken, en az görünen oyuncu ise, görevi Tolga'dan devralan, üstünde büyük bir yük bulunan kalecimiz Günay Güvenç oldu.
Beşiktaş Hücumu Isı Haritası
Galatasaray Hücumu Isı Haritası
   Galatasaray'ın neredeyse ceza sahamıza hiç giremediğini ve topun en çok Muslera'da kaldığını görüyoruz.

   Yıllardır devam eden derbi şansızlığımız mevcut, kazanamıyoruz açıkçası. Ama izlediğim hiç bir maçta Beşiktaş'ın bu maçtaki Galatasaray kadar kötü oynadığını hatırlamıyorum. Hatta kaybettiğimiz çoğu maçta iki takıma karşı daha iyi oynadık.
   Bu sefer iyi oyunun yanında 3 puan da geldi ve yıllar sonra hem Fenerbahçe'yi hem Galatasaray'ı aynı sezon içerisinde yenmiş oldu Karakartal. Biraz daha şans olsaydı fark bile olabilirdi tabi ki. Maçın 90 dakikasını aşağıda izleyebilirsiniz;



0 yorum to “ 14 Aralık 2015 Beşiktaş-Galatasaray ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger