23 Ağustos 2014 Cumartesi

19 Ağustos 2014 Beşiktaş-Arsenal - Beşiktaş Mücadeledir ! (Klip)

,

   Uzun zaman oldu bloga yazmayalı, moralleri Youtube'dan silinen videolar bozdu ama nasıl bir mağlubiyette vazgeçmediysek sevdamızdan, arşivden de vazgeçmedik.

   Dönelim salı gününe, maçın heyecanı cumartesi günü biletlerin satışa çıkmasıyla başladı. 7-8 Noktadan satışa çıkan biletler için her noktada 200-300 kişilik kuyruklar vardı, bunun en büyük sebebi bilet satışı esnasında Aktifbank'a giden 10 tl'nin makbuzu ve alınan T.C kimlik numarası. Yani Beşiktaş yönetimi yine taraftarı çekmek yerine uzaklaştırmaya çalıştı. Başarılı da oldu, passoligi bilenler gidip passolig  aldı, bilmeyenler küfür edip kuyruktan çıktı, passolige, sevdaya direnenler kuyrukta kalıp biletlerini aldılar. En sonunda rahatlıkla 70 bine oynayacağımız maça sadece 55-60 bin civarı kişi gelebildi.



   Neyse ki sahadaki takım taraftarı çekmek için sahaya çıkmıştı, daha maçın başında Demba Ba'nın iman gücüyle çektiği şut, 'Haydi başlıyoruz !' mesajıydı. Bizimkiler aralarında kız meselesi olan mahallelerin maçındaki gibiydi. Ama Beşiktaş şansızlığı da sahnedeydi, olmayınca olmadı. Salı akşamı o ortamda Arsenal'in karşısında Galatasaray olsaydı o şansla en az 2-0 kazanırdı maçı.

   4 Gün var rövanş maçına. Sevmeyi, vazgeçmemeyi, ağlamayı, gülmeyi senden öğrendik güzel Beşiktaş, senden bir şey istemek haddimiz değil ama çok önemli be Karakartal. Arsenal'i elemek falan değil isteğim, çık sahaya, kurada Arsenal geldiğinde salyalar akıtanlara, Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'ne almasınlar diyen  Arsene Wenger'e, bir de 'Olimpiyat'ta 3-4 yiyelim bitsin iş, orada rezil omayalım.' diye düşünen, kendi takımını tanımayan Beşiktaş taraftarına Beşiktaş'ın yüceliğini göster yeter.

   Ve maçın klibi; Beşiktaş Mücadeledir !


5 Dilde Demba Ba'nın Muhteşem Şutu


2 yorum to “ 19 Ağustos 2014 Beşiktaş-Arsenal - Beşiktaş Mücadeledir ! (Klip) ”

  • 24 Ağustos 2014 13:03
    Kartal says:

    Beşiktaş Mücadeledir klibindeki yabancı şarkının adı ne ? .. Çok beğendm yardımcı olursanız sevnrm

    delete
  • 27 Ağustos 2014 11:44
    Adsız says:

    imagine dragons radioactive olması lazım.

    delete

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger