7 Ocak 2013 Pazartesi

23 Nisan 2006 Beşiktaş-Sivasspor

,
 


   Sene 2006, yaş 14. Orta okul 8. sınıf OKS isimli sınava girilecek sene dershaneden çıkılmaz, bu sebeple kombine alınmaz, o sene tribünde izlenen maçlara ara verilir. Beşiktaş ta pek iyi gitmez zaten sezonun ortalarında kopar ligden.
 
   İyi de olsa kötü de olsa Beşiktaş'ın her maçına gidilmelidir. Hep ders saatine geldiği için maçlar Şeref Bey'e gitmeyeli aylar olmuş, takım özlenmiş, tribün özlenmiş. Özlem 23 Nisan Sivasspor maçında sona erer.

   Aziz Yıldırım sebebiyle artan Fenerbahçe nefreti, taraftarının 96 senesinde yapılan besteyi 'yeni beste' diye duyurmasıyla gittikçe katlanır. Maça da tam 10 yıldır söylenmeyen besteyle başlar Beşiktaş tribünleri. 2004-2006 yıllarında Beşiktaş takımından çok 'Çarşı' konuşulur. Diğer takımlar şampiyonluğa oynarken tribünleri boş kalır, Beşiktaş daha dolu tribünlere oynar. Ama pek etki etmez bu takımın oyununa. Sezon boyu tutturulamayan ritm özlemin bittiği maçta da tutmaz. 15. Dakikada Balili öne geçirir rakibi.


   Bushi'li, Yordanov'lu İstanbulspor kadrosundan beri sempati duyulan Balili üzer geçer OKS mağdurunu. Ama her Beşiktaşlı tanır Beşiktaş'ı kanser eder en olmadık maçta, bir mucize yaratır en olmadık dakikada. Bu maçta geleneksel kanser yöntemleri işlenir ve Beşiktaş 1-0 kaybeder maçı. Skordan daha önemli olanı tribünden izlemekti Beşiktaş'ı, hedefe ulaşılır ve veda edilir Şeref Bey'e.

   Tribünde yaşanılan çile dönüş yolunda devam eder. En kısa sürede eve gideriz diye binilen servisi ön koltuktaki sivil polis durdurur boşalttırır arabayı, kalınır yolda, bitmez çile. Ve böyle biter 23 Nisan Beşiktaş Bayramı.

Maçın Özeti;

1 yorum :

  • 8 Ocak 2013 12:06

    5.SINIF GÜNLERİ :))

    delete

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger