26 Kasım 2013 Salı

2013/2014 | 12. Hafta Beşiktaş-Konyaspor (25 Kasım 2013)

,

   İşkenceden farkı olmayan 'Milli Takım arası' sonunda bitti ve 11 çubuklu forma çıktı sahaya. Anlıyosun ki bu sürede, yensin, yenilsin, fark yesin fark etmez. O Beşiktaş forması, o arma sahada olsun yetiyor insana. Araya Kayseri deplasmanı galibiyetiyle girse de takım, Shaktar Donetsk maçı olumsuz bir hava yarattı herkeste. Ama ne rakip taraftarın, ne de içerideki düşmanların, yani hazırlık maçı kaybında bile asıp kesenlerin, beklediği, istediği şey olmadı. Çıktı Kartallar gibi oynadı 11 adam.


   Ard arda gelen gollerle harika bir ilk yarı izledikten sonra, gerçek Beşiktaş çıktı sahaya. Şaka bir yana zaten olağan, olması gereken oydu. 3-0 gerideki takım bastıracak ve öndeki takım dinlenecekti, sakinleşecekti. Önemli olan saçma bir puan kaybının olmamasıydı ve olmadı. Tabi bunda Tolga'nın çok büyük payı var.


   Dedik ya ikinci yarıda olması gereken buydu diye. Kahvedeki bir eleştirmen, futbol büyüğü, 'Barcelona böyle mi abi? Adamlar ilk yarıda 4-0 yapıyor, ikinci yarıda yine atmaya devam ediyor.' sözleriyle olaya anlam katıyor. O sözden sonra çok düşündüm ve karar verdim, çok şükür ki Beşiktaş, Barcelona değil.

   Öyle ya da böyle Kadıköy'e moralli gitmek çok önemli. Kadıköy'deki maçla ilgili aklımdan geçen tek sonuç son dakika golüyle kazanacağımız. Kartal yanıltmasın deyip umut etmeye devam edelim.

Kadın taraftarlardan anlamlı ve güzel bir pankart.

Ve Maçın Özeti;



Maçın Özeti İndirme Linki;

İndir

Not: İndirmek için maçı seçip altta çıkan download seçeneğini tıklayın.

0 yorum to “ 2013/2014 | 12. Hafta Beşiktaş-Konyaspor (25 Kasım 2013) ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger