22 Kasım 2013 Cuma

22 Kasım 2003 Beşiktaş-Konyaspor

,
   Sokaktan 100 tane Beşiktaşlıyı çevirip, 'Hayatından hangi dönemi silmek isterdin?' diye sorsalar, 90-95'i 2003-2004 sezonu cevabını verir herhalde. En azından bu benim için böyle. Şampiyonlar liginden elenirken, bunu ekranın sağ köşesinde çıkan küçücük ekrandan öğrendi Beşiktaş sevdalıları, hala travmaları yaşanıyor tribün aleminde. 11 Puandan Fenerbahçe'ye şampiyonluğun verilmesi. Tabi bu şampiyonluk bir futbol meselesi değil, bir oyunun oynandığından adı gibi emin herkes, bir anda her şey değişemez çünkü.
   
   Daha bir şey olmamışken, ligin 11. haftasında oynanan Galatasaray maçında yaşanan efsane meşale savaşı yüzünden 1 maç tarafsız sahada oynama cezası alır Beşiktaş ve takım taşınır İzmir'e. 13. Hafta oynanacak Konya maçında çekilecektir ceza. Bu maça kadar oynanan 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik alan Karakartal hala Cem Papila'nın sahada olduğu Samsunspor'la oynamamıştır. 

Maçta Tribünler;

   En yakın rakip olan Galatasaray, Beşiktaş maçı başlamadan 2 saat önce Denizli'de 3 puan kaybedince, İzmir'de her şey güllük gülistanlıktı. Beşiktaş maçı kazanacak, puan farkını da 8'e çıkaracaktı.


   Maça hızlı başladı Karakartal, maçın ilk pozisyonunda Pancu kendini yerde buldu, ama beklenen düdük gelmedi. Ardından Konyaspor, dönemin gol kralı Zafer Biryol'la ilk yakaladığı pozisyonda golü buldu, bu da tek pozisyonları oldu zaten.


   Ufak bir bocalamadan sonra, 25. dakikada Pancu'yla gelir beraberlik. Galibiyet için 65 dakika vardır Beşiktaş'ın önünde, ama bir türlü gelmez gol.

                     

   Önce Sergen, sonra da Sinan'la üst direği dövünce Beşiktaş 1 puana razı olur. Sinan son dakikada yine Galatasaray maçında kaçırdığı golü hatırlatır. Her şeye rağmen Kadıköy deplasmanına 6 puan farkla lider gider Beşiktaş.


Ve Maçın Özeti;

0 yorum to “ 22 Kasım 2003 Beşiktaş-Konyaspor ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger