26 Ağustos 2013 Pazartesi

Yenilsen De Yensen De - Ortak Tezahüratlar - Pınarbaşı

,

   Banu Yelkovan ve Bağış Erten'in sunduğu 'Yenilsen de Yensen de' isimli programın, 24 Ağustos 2013 tarihli yayınına Galatasaray'a marş yapan Gripin grubu konuk olmuş. Müzik ile futbol ilişkisinin konuşulduğu, bölüm bölüm kliplere yer verilen, arada Fatih Sevimli adında Beşiktaşlı arkadaşımızın konu hakkındaki yorumlarının ekrana geldiği güzel bir program olmuş.


   Programın en çok dikkat çeken bölümü Bağış Erten ve Banu Yelkovan tarafından hazırlanan, bütün tribünlerde ortak söylenen tezahüratların görüntüye geldiği bölüm. Bunun için de Türkiye'deki her tribünün söylediği, gol sonrasının vazgeçilmezi 'Pınarbaşı' seçilmiş. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray tribünlerinin Pınarbaşı çektiği an birleştirilmiş, arkaya da Pınarbaşı şarkısının orijinal sesi koyulmuş, çok güzel bir klip olmuş.

   Yapılan klibi sunarken 'Her Yer Taksim Her Yer Direniş !' sloganına da güzel bir selam çakıyor Bağış Erten. Klibi izlerken net bir şekilde ortaya çıkıyor ki, Fenerbahçe ve Galatasaray tribünlerinden ince gelen ses Beşiktaş Kapalısı ekrana geldiğinde birden kalınlaşıyor.

Seni düşündüm, dün akşam yine
Kafam güzeldi, içmişim yine
Bir de kendimi, düşündüm sonra
Ölesim geldi, senin uğruna

Hani Dolmabahçe'de yürürken
Hani Fenerbahçe'ye koyarken
Hani biz Pınarbaşı çekerken
İşte öyle bir şey...
İşte öyle bir şey...

İşte Üç Tribünden Pınarbaşı;


0 yorum to “ Yenilsen De Yensen De - Ortak Tezahüratlar - Pınarbaşı ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger