1 Temmuz 2013 Pazartesi

#28 Fabian Ernst

,


   4 Şubat 2009'da ilk defa bembeyaz Beşiktaş formasını Fabian Ernst. Canlı gözlerle görüp, ismini haykırmak gurur vericiydi, ileride çocuklara, torunlara anlatacak çok güzel bir ruh bıraktı, öyle gitti. Gitmemeliydi.

   2008-2009 sezonu devre arası. Beşiktaş şampiyon olalı 6 sene geçmiş, Trabzon lider, Sivas ikinci, ikisinin de 6 puan gerisinde Kara Kartal, Fabian Ernst takıma geldiğinde. Her şey değişiyor O takıma geldiğinde. Gençlerbirliği maçında 65te kilidi açıp galibiyeti getiriyor, Ankara'da nefis bir gol atıyor. Beşiktaş Fabian'la beraber ikinci yarıda sadece 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet kayıpla sezonu şampiyon kapatıyor. Her şeyden önce mücadele ediyor maçlarda, savaşıyor. Tam da senin, benim, bizim istediğimiz gibi. Kartalcell reklamında da bunu dile getiriyor yumruğunu sımsıkı yaparak; 'Beşiktaş Mücadeledir !'.



   Bunların ardında 16 Eylül 2011 gecesi umutların bittiği anda çıkartır kafayı Fabian, vurur topu CSKA ağlarına, yıkılır ortalık.


   Galatasaray maçında tribünde bizler zor tutarken kendimizi, O sahada bizi yansıttı, Hüseyin Göçek'e gösterdi tepkisini, orantısız zekayla.



   İşte böyle güzel adamdı, gönlümüzün kral sofrasına oturttuk O'nu. Dolmabahçe'ye çıktığı ilk maçta kenara alınırken ismi haykırıldı, bir gün belki jübilesinde haykırmak nasip olur.

   Yolun açık olsun Cumhurbaşkanı Fabian Ernst !

    Fabian Ernst'in ilk maçı;
   Fabian Ernst Oley Oley Oley !



Videoyu Vimeo sayfasında açıp "Download" butonunu tuşlayarak orijinal halini indirebilirsiniz.

0 yorum to “ #28 Fabian Ernst ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger