29 Ekim 2017 Pazar

29 Ekim 1996 Beşiktaş-Legia Varşova

,
   Polonya'da oynanan olaylı maçın 1-1 bitmesiyle büyük bir avantajla İnönü'ye gelir Karakartal. "Rasim Kara Rasim Kara bulunmaz eşin, final oynat Beşiktaş'ı taraftar için" tezahüratı daha gür sesle söylenmekteydi artık. 

Maç Bileti
   Galibiyet ya da golsüz beraberlik tarihinde ilk defa Uefa'da son 16'ya taşıyacaktı Beşiktaş'ı.
Kadromuz
   Tribünlerde yakılan meşalelerin dumanı altında başlıyor maç, daha bu duman İnönü'yü terk etmemişken Daniel Amokachi nefis iki çalımla kaleye ulaşıyor ve harika bir gol atıyor. Amokachi için bu gol maçın başlangıcı oluyor, ve performansını her dakika daha üste taşıyor. Golün de coşkusuyla ataklar devam ediyor, Ertuğrul bomboş kaleye golü atamıyor ve bir kaç dakika sonra Kucharski'yle Varşova beraberliği sağlıyor.
   İlk yarı 1-1 berabere bitiyor ve ikinci yarıya harika bir baskıyla başlıyoruz, çizgiden çıkan toplar, kalecinin mükemmel kurtarışları bir türlü gol gelmiyor. 75. dakikada bu baskı daha da artıyor, art arda frikikler kornerler geliyor ve ceza sahası içinde Alpay'dan seken top Yankov'un önünde kalıyor, Yankov harika bir vuruşla golü atıyor. Golden sonra daha temkinli oynuyor Karakartal ve kaleyi gole kapatınca bu skorlar son 16'ya yükselmiş oluyor.
Maçın Geniş Özeti
   

0 yorum to “ 29 Ekim 1996 Beşiktaş-Legia Varşova ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger