3 Kasım 2013 Pazar

22 Kasım 1998 Beşiktaş-Karabükspor

,

   1998-99 Sezonundan ne zaman puan kaybettiğimiz bir maç izlesem içim burkulur, bir süre gelemem kendime. 1 Puan farkla kaybetmiştir şampiyonluğu Galatasaray'a, Beşiktaş.

   O maçlardan biri de İnönü'deki Karabük maçı. Maça 3 puan farkla Galatasaray'ın önünde lider çıkıyor Beşiktaş, tribünde maçı 16.810 biletli taraftar izliyor. Karşılaşmaya Karabük etkili başlamış ve 1-2 tane net pozisyon kaçırmış, işte bundan sonra kendine geliyor Karakartal ve ilk tehlikeli pozisyonda, 39. dakikada Ohen'le golü buluyoruz. 
  

   İlk yarı 1-1 sonuçlanırken, ikinci yarının başlarında Del Solar'ın nefis şutu, 2. gol, 3 puan ve şampiyonluk direkten dönüyor. 59. Dakikada Halilovic ile beraberliği yakalıyor Karabük, son ana kadar bırakmayacağı beraberliği. Golde Sellami'nin büyük hatası var, top ilk geldiğinde vursa o gol olmayacaktı. İşte bunların hepsi cinnet sebebiyken Ohen'de karşı karşıya net bir pozisyondan yararlanamıyor. 

   Son dakikalarda yaşanan karambolde de gol olmayınca puan farkını 6 ya çıkarma şansını, ve 1 puanla şampiyonluğu yitiriyor Beşiktaş.
İstatistikler


Ve Maçın Özeti;

.

0 yorum to “ 22 Kasım 1998 Beşiktaş-Karabükspor ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger