28 Ekim 2013 Pazartesi

6 Ağustos 2005 Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş

,
 

    Beşiktaş 2005-2006 Sezonunun ilk haftasında, lige yeni çıkan Kayseri Erciyesspor ile Kayseri'de mücadele etti. Kürşat, Ali Tandoğan ve Youla ilk defa Beşiktaş formasıyla lig maçına çıktı.

hgjghkgh
   Maçın ilk bölümlerinde tehlikeli bir pozisyon yaşanmıyor, maçın 14. dakikasında, ilk defa Beşiktaş formasıyla ligde mücadele eden Ali Tandoğan, yerde kaldığı pozisyon faul çalınmayınca yan hakeme küfür edince, İsmet Arzuman kırmızı kart gösteriyor. Oyunun seyri de bu dakikadan sonra değişiyor.  Cenk İşler'le sağlı sollu, uzaktan yakından kaleyi yokluyor Erciyes. İlk yarıda bu baskılara dayanıyor Beşiktaş ve 0-0 ile giriliyor devre arasına. İkinci yarının ilk tehlikeli atağında İbrahim Toraman'la, Cordoba anlaşamıyor ve ilk yarıda kaleyi çok zorlayan Cenk giriyor araya atıyor golü, 55. dakikada. Golden 3 dakika sonra bu sefer Devran'la 2. golü kaçırıyor Erciyes. Yenilen gole rağmen bir varlık gösteremiyor Kara Kartal. Kayseri tribünlerinden 'Beşiktaş kümeye !' sesleri yükseldiği esnada, Sergen'in en sevdiği bölgeden frikik kazanıyor Beşiktaş. Sergen yanıltmıyor tribünleri, 83. dakikada eşitlik geliyor maça. Bu golle beraber öğretiyor Sergen, Beşiktaş ismi ağıza alınmadan önce bir kez daha düşünülmesi gerektiğini.

   Çabalara rağmen 2. gol gelmiyor, Beşiktaş Kayseri deplasmanında aldığı 1 puanla başlıyor 2005-2006 sezonuna. Ayrıca bu maç Kürşat Duymuş'un Beşiktaş formasıyla ilk ve son maçı oluyor.

Ve Maçın Özeti;

1 yorum :

  • 28 Ekim 2013 23:45
    Unknown says:

    Allah razi olsun usta sonunda istedigim video yu paylastin allah ne muradin varsa versin ve yakin zamanda besiktas kayserispor a da oynayacak ve insallah o macla ilgili de videolarini paylasirsan sevinirim saygilarr

    delete

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger