20 Ağustos 2013 Salı

2013/2014 | 1. Hafta Beşiktaş-Trabzonspor (18 Ağustos 2013)

,

   3 Ay görmediğimiz Beşiktaş'a, siyaha, beyaza kavuştuk pazar günü. Hiç istemediğimiz bir yerde, semtin çok uzağında, ötesinde. Beşiktaş fizana gitse bile peşinden koşar binler, on binler. Öyle oldu pazar günü, 50 bini aşkın taraftar koştu Olimpiyat Stadı'na. Her sene öyle denir ama bu sene geçen senekinden gerçekten farklı. Taraftarın isteyerek getirttiği bir teknik direktör başta. Aynı 100. yıldaki gibi ismi duyulmamış ama bir anda parlayan yabancılar sahada. Yani 3 aydır özlediğimiz Beşiktaş, yıllardır özlediğimiz Beşiktaş olarak çıkıyor sahaya.


   Kadro kurmasından, harcanan paralardan falan pek anlamayan bir taraftar olarak yazıyorum bunları. Olimpiyat Stadı'na gidiş daha kolaylaşmış artık metroyla. Metronun 4 tane aktarma yapmasını saymazsak tabi. Ama en azından bir ulaşım yolu var artık. Tribünde olmanın en güzel yanı her bir yandan bir tanıdığın, bir dostun çıkması. Aylar sonra görüşüp kucaklaşmalar. Yol hariç her şeyiyle güzel bir maçtı.

   Maça gelirsek Trabzon'un neredeyse hiç atağı yoktu. Biz ilk defa Olimpiyat'ta güzel bir oyun oynadık. Maçta kazanılınca ne pazartesi sendromu kaldı, ne yol stresi. En güzel an da galip Beşiktaş'ın tribünle kucaklaşmasıydı.


   Maç dışında ayrı bir konu tüm tehditlere rağmen Gezi Parkı protestosu yapılacak mıydı, yoksa içimizi mi kemirecektik sadece. Beşiktaş taraftarı kimseyi yanıltmadı, takım Trabzonspor'a iki gol atarken, Onlar da hükümete çok uzaklardan, çok sağlam bir gol attı. Olimpiyat Stadı 34. dakikada 'Her Yer Taksim, Her Yer Direniş' diye inledi. Abdullah için, Ethem için, Ali İsmail için, Mehmet için...

Kısılan sesle Lig Tv çekimi, maçın 34. dakikası protesto anı;


Ve Maçın Özeti;



Maç Özeti İndirme Linki;


   Not: Resimler için sairlerparki.blogspot.com a teşekkür ederiz.

0 yorum to “ 2013/2014 | 1. Hafta Beşiktaş-Trabzonspor (18 Ağustos 2013) ”

Yorum Gönder

 

Arşivde Canlanır Koskoca Mazi Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger